ATOMATION® SENSORIT ja IoT- RATKAISUT

Atomation® Smart Sensorit (ts. Atomit) parantavat toimintaympäristön sekä koneiden ja laitteiden toimintaa antamalla reaaliaikaista tietoa ympäristön ja/tai koneiden ja laitteiden  poikkeavasta toiminnasta avainhenkilöstölle.

Atomation antaa henkilöstölle reaaliaikaisen näkymän koneiden ja laitteiden tilasta sekä epänormaalista toiminnasta (esim. sähkökatkos, lämpötilan muutos, kaatunut/vinossa oleva laite tai pylväs, tärinä, isku, sähköinen toiminta). Tämän ansiosta huoltotoimenpiteet voidaan aloittaa heti ja ennaltaehkäisevästi, ilman vakavia tuotantokatkoksia – näin säästetään aikaa ja kustannuksia.

MITEN TOIMII?

SÄHKÖVERKKO

SÄHKÖN JAKELUN KATKOKSET MAKSAVAT MILJOONIA JA AIHEUTTAVAT TYYTYMÄTTÖMYYTTÄ

“Suurten tapahtumien” osuus on alle 20% kaikista palvelun keskeytyksistä, mutta toisaalta yli 50% keskimääräisestä ajasta ilman jakelua. Vaikka ne ovat harvinaisempia kuin “säännölliset” tapahtumat, niillä on suurempi vaikutus asiakaskokemukseen.

– US Energy Information Administration

Courtesy of STT Info

Sen sijaan, että pylväät kythettäisiin IoT- verkkoon erilaisten kytkimien ja mittalaitteiden avulla, Atomation Smart Sensorit mahdollistavat pylväiden helpon ja edullisen kytkennän. Atomit konfiguroidaan välittömästi ja hälyttävät vain ongelman tapahtuessa, jolloin vaurioituneiden tai kaatuneiden pylväiden tarkka sijainti voidaan tunnistaa nopeasti seisokkien aikana.

TEOLLISUUS, KONEET JA LAITTEET

Courtesy of Tekniikkatalous

Toisin kuin perinteiset SCADA (Supervisory control and data acquisition) – ja teollisuusohjausjärjestelmät, Atomit eivät vaadi johdotusta ohjaushuoneisiin tai ylimääräiseen IT-infrastruktuuriin. Atomit kiinnittyvät helposti koneisiin ja oppivat tunnistamaan laitteesi normaalin toiminnan, toimittamalla langatonta tietoa koneiden, moottoreiden ja laitteiden seurantaan, jotka tällä hetkellä ovat verkon ulkopuolella. Aloita vanhojen laitteidesi yhdistäminen IoT: hen Atomien avulla!

Kaivos / Murskaamo – Israel

LogisTIIKKA

Seuraa tehokkaasti ja kohtuuhintaisesti tavaroiden laatua ja turvallisuutta jakeluverkostossasi Atomation Logistiikkasovelluksella. Varmista lasti- ja varastoolosuhteiden turvallisuus asettamalla kynnysarvot, jotka kirjaavat ja hälyttävät, kun tavarat tai laitteet ovat esim. asetetun lämpötila- ja kosteusalueen ulkopuolella. Atomien avulla voit helposti seurata varastohyllyjen rasitusta ja kuormitusta.

Helppo Ohjelmointi ja Asennettavuus

Atomation® Atomit ovat pieniä, patterikäyttöisiä sensoreita, tehokkaalla sisäänrakennetulla tietojenkäsittelyominaisuudella. Atomit ovat helppo asentaa ja niiden avulla voidaan seurata reaaliaikaisesti eri kokoisten laitteiden ominaisuuksia ja toimintaa.

Langattomat anturit toimittavat tärkeitä reaaliaikaisia hälytyksiä käyttäjille tekstiviestien, sähköpostin tai RESTful-sovellusliittymän kautta aina, kun tilan muutos tai ongelma havaitaan.

Helppo asentaa – Asenna Atomit mihin tahansa kohteeseen minuuteissa. Suuntausta tai sijaintia varten ei vaadita erityismäärityksiä.

One-Touch Konfiguraatio – Automaattisen kalibroinnin jälkeen, Atomit ymmärtävät ympäristönsä ja alkavat toimimaan itsenäisesti. Hälytykset alkavat automaattisesti Atomation Cloud Services pilvipalvelun kautta.

Poikkeuksiin perustuvat ilmoitukset – Vastaanota teksti- tai sähköpostihälytyksiä vain, kun kynnysarvot ylitetään.

Langaton kommunikaatio – Atomit kommunikoivat langattomasti Bluetoothin ja matkapuhelimen kautta. Matkapuhelinliitännät ja laitevalvonta sisältyvät jokaiseen Atomation-ratkaisuun.

Patterikäyttöinen – Atomit voidaan asentaa mihin tahansa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia verkkovirtaan kytkemisestä. Jokainen laite sisältää 5-vuoden palvelun.

Ota yhteyttä: atomation@pp-rest.com

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close