Kustomoidut ja Standardi Näyttö- ja Kosketusnäyttö- sekä IoT- ratkaisut

Meiltä kilpailukykyiset kustomoidut Näyttö- ja Kosketusnäyttöratkaisut – asiakkaan vaatimusspeksin mukaisesti tai avaimet käteen- periaatteella!

Valmistamme tuotteemme Kiinassa ja Taiwanissa. Pystymme sopeuttamaan toimitusketjumme myös piensarjojen (minimitilaus alle 500kpl) valmistamiseen.

Meillä on myös valmius tehdä suurempia osakokoonpanoja esim. sulautettuja näyttö- kosketusnäyttöratkaisuita tarvittavilla elektroniikka- ja mekaniikka osakokoonpanoilla, sisältäen suunnittelun ja valmistuksen. 3D suunnittelu ja mahdolliset prototyypit (demot) onnistuvat myös kauttamme.

Toimittaja- ja toimitusketjumme Kiinassa on erikoistunut Näyttö- ja Kosketusnäyttöprojekteihin ja Taiwanissa teemme pääasiassa Sensoreihin liittyviä IoT- ratkaisuja.

Näytöt

Tuoteportfoliossamme on laaja valikoima Standardi TFT ja EPD (Epaper) näyttöjä! Olemme DKE CO., Ltd:n virallinen edustaja Pohjoismaissa! Tutustu laajaan EPD- valikoimaamme:

Laajasta TFT- näyttövalikoimastamme löytyy kilpailukykyisiä ratkaisuita eri teollisuudenaloille. Koska meillä on hyvät suhteet johtaviin TFT- paneelivalmistajiin, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme täysin kustomoidut taustavaloratkaisut (Back light)! Myös muut näyttöteknologiat (AMOLED, PMOLED, ESL, Monochrome…) järjestyvät kauttamme! Koko ei ole ongelma – pystymme tarjoamaan ratkaisuja kaikkiin kokoluokkiin (0.5″ – 110″)!

Kosketusnäytöt

Valikoimastamme löytyy sekä standardiratkaisut että täysin kustomomoidut kosketusnäytöt – P-CAP (kapasitiivinen) ja RTP (resistiivinen). Standardiratkaisut tulevat WeTouch:lta (Chengdu Wetouch Technology Company Inc.), jonka edustajana toimimme Euroopassa. Kustomoidut ratkaisut tulevat omalta tuotantolinjaltamme Shenzhenistä (Kiina).

Laminointi

Käytössämme on sekä OCR (Optical Clear Resin = “optinen liima”) sekä OCA (Optical Clear Adhesive = “optinen teippi”), OCR sekä akryyli- että silikonipohjaisena. OCA on tällä hetkellä vai akryyli- pohjaisena (silikoni- pohjainen OCA on myös ollut valikoimassamme, mutta laminointiprosessin huonosta saannosta johtuen, emme sen käyttöä suosittele!).

IoT – Atomation® Smart Sensors (Atoms) 

Alihankkijamme kautta Taiwanista myös kustomoidut Sensori- ja IoT- ratkaisut!

Ota yhteyttä!

jukka@pp-rest.com

irene@pp-rest.com

sales@pp-rest.com

Categories Display and Touch, IoTTags , , , , , , ,

Leave a Reply

Discover more from Customized LCD Display and ePaper Display, Touch Screen and Sensor Solutions

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close