Kustomoidut ja Standardi Näyttö- ja Kosketusnäyttö- sekä IoT- ratkaisut

Meiltä kilpailukykyiset kustomoidut Näyttö- ja Kosketusnäyttöratkaisut – asiakkaan vaatimusspeksin mukaisesti tai avaimet käteen- periaatteella!

Valmistamme tuotteemme Kiinassa ja Taiwanissa. Pystymme sopeuttamaan toimitusketjumme myös piensarjojen (minimitilaus alle 500kpl) valmistamiseen.

Meillä on myös valmius tehdä suurempia osakokoonpanoja esim. sulautettuja näyttö- kosketusnäyttöratkaisuita tarvittavilla elektroniikka- ja mekaniikka osakokoonpanoilla, sisältäen suunnittelun ja valmistuksen. 3D suunnittelu ja mahdolliset prototyypit (demot) onnistuvat myös kauttamme.

Toimittaja- ja toimitusketjumme Kiinassa on erikoistunut Näyttö- ja Kosketusnäyttöprojekteihin ja Taiwanissa teemme pääasiassa Sensoreihin liittyviä IoT- ratkaisuja.

Näytöt

Tuoteportfoliossamme on laaja valikoima Standardi TFT ja EPD (Epaper) näyttöjä! Olemme DKE CO., Ltd:n virallinen edustaja Pohjoismaissa! Tutustu laajaan EPD- valikoimaamme:

Laajasta TFT- näyttövalikoimastamme löytyy kilpailukykyisiä ratkaisuita eri teollisuudenaloille. Koska meillä on hyvät suhteet johtaviin TFT- paneelivalmistajiin, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme täysin kustomoidut taustavaloratkaisut (Back light)! Myös muut näyttöteknologiat (AMOLED, PMOLED, ESL, Monochrome…) järjestyvät kauttamme! Koko ei ole ongelma – pystymme tarjoamaan ratkaisuja kaikkiin kokoluokkiin (0.5″ – 110″)!

Kosketusnäytöt

Valikoimastamme löytyy sekä standardiratkaisut että täysin kustomomoidut kosketusnäytöt – P-CAP (kapasitiivinen) ja RTP (resistiivinen). Standardiratkaisut tulevat WeTouch:lta (Chengdu Wetouch Technology Company Inc.), jonka edustajana toimimme Euroopassa. Kustomoidut ratkaisut tulevat omalta tuotantolinjaltamme Shenzhenistä (Kiina).

Laminointi

Käytössämme on sekä OCR (Optical Clear Resin = “optinen liima”) sekä OCA (Optical Clear Adhesive = “optinen teippi”), OCR sekä akryyli- että silikonipohjaisena. OCA on tällä hetkellä vai akryyli- pohjaisena (silikoni- pohjainen OCA on myös ollut valikoimassamme, mutta laminointiprosessin huonosta saannosta johtuen, emme sen käyttöä suosittele!).

IoT – Atomation® Smart Sensors (Atoms) 

Alihankkijamme kautta Taiwanista myös kustomoidut Sensori- ja IoT- ratkaisut!

Ota yhteyttä!

jukka@pp-rest.com

irene@pp-rest.com

sales@pp-rest.com

Categories Display and Touch, IoTTags , , , , , , ,

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close